Saltejat de favetes tendres

Ingredients:

– Alls tendres

– Favetes

– Botifarra negra

– Carnsalada viada

– Espàrrecs

Si comprem les favetes tendres fresques, les haurem de pelar i desgranar. Si són congelades farem via (però el resultat no serà el mateix).

Posem a bullir les favetes uns pocs minuts (entre 5 i 10) de manera que no es facin massa.

A una paella fregim la carnsalada amb una mica oli d’oliva, hi afegim els alls tendres, els espàrrecs i finalment la botifarra negra esparracada. Ho barregem bé tot i ho deixem a part.

Saltegem les favetes primer soles i quan ja estiguin enrossides hi afegim tota la barreja i ho saltegem.

Es pot menjar calent o a tebi.

Boníssim i ideal com a entrant per un bon dinar!

Enjoy!

Anuncis
Comments
One Response to “Saltejat de favetes tendres”
  1. Merrion ha dit:

    Mmmmmmmmh!!!!! Ho faré seguríssim!!!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

  • Merrion, Xoxi, Laion, Lauri, Cris, Maw

%d bloggers like this: